Услуги

Качество и ефективност, съвременна техника, компетентност и опит, биологични и ниско токсични биоциди

Дезинфекция

Обеззаразяване на терени. Дезинфекция на патогенни микроорганизми в околната среда.

Дезинсекция

унищожаване на летящи /мухи, комари, молци, оси, стършели/ и пълзящи /хлебарки, мравки, дървеници, дрешни въшки, бълхи/ насекоми, които са източници и приносители на заразни заболявания чрез:

Машинно опръскване с воден разтвор на инсектицид на местата, където инсектите се укриват и размножават – шкафове, под мивки, зад хладилници, печки, мебели, первази, ламперии и т.н.

Опръскване с УМО електрическа пръскачка за покриване на големи повърхности и трудно достъпни места – шахти, тунели, избени и тавански помещения, производствени помещения и складове.

Точкуване – поставяне на инсектициден гел чрез прецизно дозиране със специален пистолет в цепнатини, бяла и офис техника, кухненско обзавеждане и др.

Комбиниране на различни техники за получаване на максимален ефект.

Дезакаризация на тревни площи

Профилактика и унищожаване на кърлежи в паркове, градини, плажове, сметища и други открити площи със съвременни машини за мащабни обработки и с безопасни за хора, домашни любимци и растения препарати.

Дератизация

Контрол и унищожаване на вредни гризачи (мишки и плъхове), които са резервоари и приносители на особено опасни инфекции, увреждащи и замърсяващи селскостопанско и друго имущество. Използваме родентициди под форма на хранителни примамки, екологични капани и ултразвукови устройства.

Бърд контрол

Контрол и борба срещу птици /лястовици, гнездящи по сгради, врабчета и гълъби в затворени помещения/. Използваме специални мрежи, гелове, шипове и електронни устройства.

Обработки срещу влечуги /земни и водни змии, гущери/

Използва се репелент срещу влечуги – гранулиран продукт, съдържащ ароматни есенции, действащ за отблъскване на влечугите от третираните пространства без да вреди на тях или на други животни. Безопасен за хора и домашни любимци.

Фумигация

Обгазване на празни помещения, оранжерии, складове, силози, мелници и селскостопанска продукция срещу складови неприятели /житна и оризова гъгрица, зърнов и брашнян бръмбър/.

Имате въпроси или нужда от помощ?